Medlemsinformation

Whiskyrecensioner är en webbplats som funnits i några år men aldrig riktigt blommat ut. Tidigare låg den på domänen whiskeyrecensioner.se men har nu som bekant bytt namn till den skotska och svenska stavningen ”whisky”. Nu hoppas vi att tiden ska vara mogen för en nystart av detta projekt. På denna sida kan du läsa mer detaljerat om  hur ditt medlemskap här på sajten fungerar och vilka fördelar som finns i dagsläget.

Som nyregistrerad medlem har du den lägsta graden av befogenheter när det kommer till publicering och redigering av sajtens innehåll. Alla dina recensioner måste godkännas innan de blir synliga på sajten. Godkännande sker normalt inom 8 timmar. Vill du ha möjligheten att själv publicera recensioner måste du tyvärr visa att du är att lita på. Detta är en säkrehetsåtgärd för att skydda sajten från sabotörer och spammare. Vi vill ju att sanna whiskyälskare kommer hit och bidrar med sitt intresse och sina kunskaper.

Publiceringssystemet vi använder här är WordPress, ett mycket användarvänligt och enkelt publiceringssystem som främst används för bloggar. De recensioner du skriver kan sedan kommenteras av besökarna vilket gör det möjligt för dig att delta i diskussioner om whisky. Du kan ta del av besökarnas beröm eller kritik och samtidigt besvara dem. I dagsläget har vi sparsamt med annonser här på sajten och tanken är att det fortsatt kommer vara så. Annonsintäkterna går i första hand direkt till omkostnader som rör webbplatsen. Framöver kan det dock bli aktuellt att låta er recensenter ta del av intäkterna. Detta genom att ni skapar ett (eller använder ett befintligt) Google AdSense-konto som kopplas till era recensioner.

En länk till registreringsformuläret hittar du i menyn högst upp på denna sida. Välkommen som skribent/recensent på Whiskyrecensioner.se.

Se även dessa artiklar:
Hängslen – en tidlös accessoar med stil och funktionalitet
Hängslen och deras praktiska charm
En stilsäker och praktisk accessoar
Inspirerande modetips för stilmedvetna män